"Ronaldo koos voor United, omdat die hem níet wilde verhuren"

30 maart 2020, 10:58

Cristiano Ronaldo koos in 2003 voor Manchester United, vooral vanwege de aanwezigheid van Sir Alex Ferguson. De manager geloofde in de kwaliteiten van de Portugees en wilde hem als enige trainer niet direct weer uitlenen aan Sporting Portugal, de club van wie hij gekocht zou worden. Daarom verkaste de aanvaller destijds naar United. 

Dat heeft zaakwaarnemer Jorge Mendes uit de doeken gedaan in de Engelse media. Ronaldo wilde niet direct weer verhuurd worden aan de Portugese werkgever en koos om die reden voor Manchester United. "Elke club wilde hem hebben, maar ze wilden hem allemaal direct weer verhuren. Behalve Sir Alex Ferguson. Ik twijfelde er dan ook niet aan dat dit de beste oplossing was voor Cristiano."

Ook omdat hij bij United meer speelminuten kreeg dan hij bij zijn oude club in Portugal had gekregen, denkt Mendes. "Manchester United was dan ook de ideale club voor hem", aldus de belangenbehartiger van Ronaldo, die later overstapte naar Real Madrid en inmiddels bij Juventus speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen