PEC zwaait vier spelers uit, Willem II langer door met Dankerlui

30 maart 2020, 17:19   Bijgewerkt: 30 maart 2020, 17:41

PEC Zwolle neemt afscheid van vier spelers. De aflopende contracten van Lennart Thy (foto), Rick Dekker, Stanley Elbers en Jarni Koorman worden niet verlengd. PEC wil de contracten van Bram van Polen en doelman Mike Hauptmeijer wel verlengen en is de optie in de aflopende verbintenis van Thomas Lam alvast gelicht.

Zwolle laat weten dat het nog gesprekken voert met Van Polen en Hauptmeijer. Beide partijen hebben de intentie om de samenwerking te verlengen. Doordat het contract van Lam al verlengd is, ligt de Finse verdediger vast tot medio 2021. Verder keren huurspelers Dennis Johnsen (Ajax) en Rico Strieder (FC Utrecht) terug naar hun broodheer. Verhuurde spelers Clint Leemans (RKC Waalwijk) en Zian Flemming (NEC) keren weer terug op Zwolse bodem.

Eredivisie-huurlingen Zwolle: Elbers

Willem II

Willem II heeft besloten langer door te gaan met Damil Dankerlui. De Tilburgers hebben de optie in het aflopende contract gelicht. "Het is mooi dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt en dat we samen langer doorgaan. Sinds ik bij Willem II ben heb ik de club en het team positief zien ontwikkelen", laat Dankerlui weten op het clubkanaal van de Tricolores.

Daarnaast praat Willem II nog met Miquel Nelom en Marios Vrousai. Het contract van Nelom bevat een optie tot verlenging en over huurling Vrousai beschikt Willem II tot een optie tot koop. James McGarry heeft geen toekomst meer in Tilburg. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. Die van Georgio Strezos ook niet, maar mogelijk krijgt de doelman later nog een contractvoorstel.

Eredivisie-huurlingen Willem II: Akkaynak en Ogenia

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen