Promes biedt excuses aan voor 'quarantaine squad'

30 maart 2020, 18:57   Bijgewerkt: 30 maart 2020, 22:40

Quincy Promes biedt zijn excuses aan voor het overtreden van de coronamaatregelen. De Ajacied bevond zich zondag op een voetbalpleintje, met onder meer FC Groningen-speler Daishawn Redan. Op een filmpje schreeuwde de Oranje-international 'quarantaine squad'. Promes beseft dat hij fout zat.

'Beste mensen. Ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden voor het filmpje waarop ik te zien ben', schrijft Promes op Instagram. 'Ik mis het voetbal, maar achteraf gezien was het niet verstandig naar buiten te gaan in deze omstandigheden. Ik wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.'

Promes wordt ook door Ajax op het matje geroepen. De Amsterdammers gaven al aan de kwestie intern te bespreken. Groningen trad vanmiddag officieel naar buiten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365649/groninger-redan-biedt-excuses-aan-en-doet-donatie/,_blank,met een verklaring] over en van Redan. De van Hertha BSC gehuurde spits bood zijn excuses aan en doet een donatie aan het supporterscollectief 'Noordtribune Helpt' in de strijd tegen het coronavirus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen