Vlap: "Huntelaar zou bij Heerenveen 15 tot 20 goals maken"

31 maart 2020, 08:13

Als Ajax definitief besluit om niet verder te gaan met Klaas-Jan Huntelaar (36), dan zou sc Heerenveen er goed aan doen om de ervaren spits binnen te halen. Er werd al een Twitter-actie op poten gezet om The Hunter naar Friesland te halen en volgens middenvelder Michel Vlap zou hij het nog altijd goed doen in het Abe Lenstra Stadion. "Zo'n spits maakt altijd vijftien tot twintig goals bij Heerenveen, dat weet ik zeker."

Dat vertelt hij tegenover Omrop Friesland over een mogelijke gang van Huntelaar naar sc Heerenveen, waar Vlap tot afgelopen zomer actief was. "Dat komt door het spel dat Heerenveen speelt, ze hebben twee hele snelle buitenspelers en Huntelaar heeft een neus voor de goal", verwacht de voetballer van Anderlecht. Eerder gaf de ervaren spits aan dat hij nog drie opties heeft voor zijn nabije toekomst als profvoetballer. 

Lees ookHeerenveen-fans starten actie voor terugkeer Huntelaar

In België is Vlap momenteel de topscorer van Anderlecht en verkeerde bovendien in grote vorm, waardoor de topclub mogelijk alsnog de Play-Offs 1 kon halen. Voor de Fries was het dus dubbel balen dat er niet meer gespeeld kon worden vanwege het coronavirus. Het liefst zou Vlap zo snel mogelijk weer beginnen. "Ik ben er nu ook wel weer klaar mee, ik wil ook wel weer voetballen. Ik mis het best wel heel erg", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen