'Gosens heeft interlandkeuze nog helemaal niet gemaakt'

31 maart 2020, 18:31   Bijgewerkt: 31 maart 2020, 18:49

Robin Gosens heeft zijn keuze voor een interlandloopbaan bij Nederland of Duitsland nog niet gemaakt, meldt Tubantia. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport beweerde dinsdag dat de vleugelverdediger van Atalanta wil uitkomen voor Die Mannschaft. Een interlandloopbaan bij Oranje is echter nog een optie voor de oud-Heraclied.

Bondscoach Ronald Koeman nam Gosens begin deze niet maand op in zijn voorselectie voor het Nederlands elftal. Zijn Duitse collega, Joachim Löw, had zijn selectie nog niet bekendgemaakt. Volgens La Gazzetta dello Sport wilde Löw de linkspoot op dinsdag 31 maart in een oefenduel met Italië laten debuteren voor Duitsland.

Gosens werd geboren in het Duitse Emmerik, vlak over de grens bij Nijmegen. De linksback is zoon van een Nederlandse vader en Duitse moeder. Een maand geleden liet Gosens aan de NOS weten zijn interlandkeuze nog niet te hebben gemaakt. "Het zijn allebei voetbalgekke landen en landen die leven voor het voetbal. Als ik echt moet kiezen, vind ik het een lastige keuze. Persoonlijk heb ik nog niks gehoord van beide kanten. Ik hoor vooral de media daarover", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen