Ambitieus RBC mist promotie: "Schandalig, echt schandalig"

1 april 2020, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De amateurs van RBC zijn met stomheid geslagen. Het amateurseizoen is nietig verklaard en lopen de ambities van de Roosendalers een jaar vertraging op. De voormalig profclub leek juist op weg naar de titel in de derde klasse. "Diegene die dit bedacht heeft, moet maar iets anders gaan doen. Die heeft er totaal geen verstand van", aldus trainer Koos Waslander.

Dus speelt de ambitieuze vereniging ook volgend seizoen in de derde klasse. "Ze zijn hier al jaren mee bezig. Je verwacht dat het dit seizoen goed komt, met een goede selectie, maar dan gebeurt dit", zegt Waslander tegen BN/DeStem. "Je kunt hier lang of kort over praten, maar iedereen baalt gewoon. Het is echt een klappie. Mijn spelers vinden het ook een belachelijk besluit. Dit is een hard gelag voor de vereniging en de supporters."

Wat de oefenmeester betreft had de KNVB een voorbeeld moeten nemen aan de Belgen. "Daar promoveert de bovenste en gaat de onderste eruit. Dat is het eerlijkste. Wat hier in Nederland gebeurt, vind ik een heel slechte zaak. Het is alleen leuk voor de hekkensluiters, die lachen zich de lul uit hun broek. Wij zijn de pisang. Ik vind het schandalig, echt schandalig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen