Boateng baalt van boete door schenden coronaregels: "Triest"

2 april 2020, 09:13

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt, is er bij Bayern München sprake van een relletje. Woensdag werd bekend dat verdediger Jerome Boateng wordt beboet vanwege het schenden van de coronaregels. De routinier kan daar geen enkel begrip voor opbrengen.

?Dinsdag verschenen er foto's op social media waarop te zien was dat Boateng langs de weg stond na een auto-ongeval. Opmerkelijk, aangezien het in Duitsland wordt geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Reden voor Bayern om Boateng een boete te geven voor het schenden van de regels. "Mijn vierjarige zoontje had me aan de telefoon verteld dat hij ziek was. Daarom kan ik ook geen begrip opbrengen voor deze straf. Natuurlijk, als het terecht is, leg ik me erbij neer. Maar dat is nu niet zo", zegt Boateng tegen Bild.

Toch steekt hij gedeeltelijk hand in eigen boezem. "Het was fout om de club niet te informeren, dat klopt. Maar ik dacht op dat moment alleen aan mijn zoontje. Als hij mij nodig heeft, dan ga ik. Wijs mij maar eens een vader aan die dat niet doet. En dat ik hier dan voor beboet word, dat vind ik triest." Hoe hoog de boete is, heeft Bayern niet gemeld. Wel is duidelijk dat het bedrag wordt geschonken aan een ziekenhuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen