ADO-directeur Hamdi: "Onmogelijk om dit seizoen nog te spelen"

2 april 2020, 10:38

Het is volgens ADO Den Haag geen optie om de Eredivisie af te maken in juni, juli en augustus. Directeur Mohammed Hamdi beseft dat het einde van het coronavirus nog lang niet in zicht is en denkt dan ook niet dat het haalbaar is om het seizoen af te maken.

"Na de persconferentie van premier Rutte moeten we de conclusie trekken dat de kans heel klein is dat er überhaupt nog kan worden gespeeld in de komende maanden, ook al rek je de einddatum nog even op", zegt Hamdi tegen het Algemeen Dagblad. Hij weet dat het wel het plan is van de UEFA om de competities in de zomer af te laten maken.

Hamdi ziet dat het leven in China langzaam weer op gang komt na de coronacrisis. ADO heeft met United Vansen een Chinese eigenaar en dus beschikt Hamdi over kennis van zaken. "Daar komt het leven langzaam weer op gang, maar dat gebeurt wel gefaseerd. Ik denk dat we niet de fout moeten maken te denken dat we vanaf 1 juni alles weer kunnen doen. Dat heeft Rutte ook heel duidelijk aangegeven. We zitten nog maar in het begin. Met die bewoordingen kunnen we concluderen dat het onmogelijk is om dit seizoen nog te voetballen", denkt de directeur van de nummer zeventien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen