Brescia-voorzitter Cellino: "UEFA arrogant en onverantwoordelijk"

2 april 2020, 15:14

Brescia-voorzitter Massimo Cellino ziet het absoluut niet zitten om het Serie A op welke manier dan ook af te maken. De preses van de nummer laatst van de Italiaanse competitie vindt het compleet onverantwoord om zijn ploeg nog op het veld te laten verschijnen.

Brescia is zwaar getroffen door het coronavorus en dus is de stad met totaal andere dingen bezig dan voetbal. "We komen liever niet opdagen dan dat ik mijn spelers nog het veld op stuur", zegt de voorzitter tegen Gazzetta dello Sport. "Als we gedwongen worden om te spelen, dan komen we niet. Dan lijden we maar een reglementaire 3-0-nederlaag, dat boeit me helemaal niets."

De UEFA zou graag zien dat de Europese competities in de zomer worden afgemaakt. "Ze kunnen ons niet dwingen", countert Cellino. "Het seizoen sluit op 30 juni, omdat er dan contracten en budgetten aflopen. De UEFA is arrogant en onverantwoordelijk. Ze denken alleen aan geld en de Europese toernooien. De UEFA hoeft niet te beslissen over de Italiaanse competitie, dat moeten we zelf doen. Als de UEFA iets wil doen voor ons, dan mogen ze zuurstof naar Brescia sturen. Daar zouden we ze dankbaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen