Luckassen kent zijn toekomst niet, maar wil niet terug naar PSV

2 april 2020, 16:19

Derrick Luckassen weet nog niet of hij bij Anderlecht zal blijven na dit seizoen. Hoewel er concrete geruchten de ronde doen dat de Belgische topclub hem blijvend wil overnemen van PSV, weet de dit seizoen gehuurde verdediger zelf ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "Het is onzeker wat het gaat worden."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Eerder al liet hij weten niet terug te willen keren naar PSV en daar is - ondanks dat er met Roger Schmidt een nieuwe trainer is aangesteld voor volgend jaar – geen verandering in gekomen. "Mijn contract bij PSV loopt nog twee jaar door. Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer. Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden", vertelt Luckassen. Voor vijf miljoen euro kan Anderlecht hem voor 31 mei overnemen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, maar dat bedrag vinden de Belgen te gortig. 

Lees ook: 'Anderlecht wil ondanks corona met PSV om tafel over Luckassen'

En dus zal er komende zomer opnieuw een oplossing gevonden moeten worden voor Luckassen, al maakt de coronacrisis dat niet eenvoudiger. "Maar ze zijn er wel mee bezig. Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren en hoelang het voetbal stil zal liggen. Het kan zomaar een paar maanden duren, ben ik bang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen