Van der Haar mogelijk weg bij PEC Zwolle door coronacrisis

2 april 2020, 18:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Albert van der Haar (op archiefbeeld links) kan weleens de dupe worden van de coronacrisis. Het clubicoon van PEC Zwolle was als scout al langere tijd in gesprek over een nieuw contract, maar door de huidige ontwikkelingen is de handtekening daaronder opeens zeer onzeker geworden. En dat terwijl de intentie om te verlengen van beide kanten er al veel langer was.

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. "Het enige waar ik spijt van kan hebben, is dat ik er niet eerder vaart achter heb gezet. Ik ben van goed vertrouwen en dacht dat we elkaar snel genoeg zouden vinden", zei Van der Haar, die al jarenlang in meerdere functies betrokken is bij PEC Zwolle en op twee seizoenen bij Willem II na zijn hele leven bij die club voetbalde.

De onderhandelingen tussen beide partijen verliepen prima, alleen de handtekening ontbrak nog. Daardoor hoorde Van der Haar vorige week opeens dat hij moest wachten op een nieuwe verbintenis door de corona-uitbraak met alle gevolgen van dien. "Ik blijf hopen op een positieve afloop, maar dat is afhankelijk van wanneer het voetbal weer begint. Daardoor zit de club in onzekerheid. Ik snap dat ook. Die onzekerheid hebben we allemaal. Ik ook. De hele situatie is kloten", aldus Van der Haar, die aan zijn 22ste jaar bij PEC Zwolle zou beginnen na de zomer. Mogelijk komt die er dus niet meer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen