De Bruyne: "Niet dat wij alles zomaar kunnen opschuiven"

3 april 2020, 10:32

Kevin De Bruyne vraagt zich af op het seizoen in Engeland nog kan hervatten. Vanwege de tv-gelden die op het spel staan, wordt er alles aangedaan om dat wel voor elkaar te krijgen. "Het is niet dat wij een heel lange zomerstop hebben en alles zomaar kunnen opschuiven", zegt de sterspeler van Manchester City.

"Ik heb geen flauw idee of we nog gaan spelen. Ook in Engeland willen ze zo lang mogelijk wachten met een beslissing. Maar als voetballer is dat niet evident", vertelt de Belg aan VTM. "Je ligt zes weken stil, normaal heb je dan een voorbereiding van drie à vier weken nodig. Mochten we direct beginnen, dan ligt iedereen na een paar wedstrijden in de ziekenboeg. Dat kan niet de bedoeling zijn. Maar er is veel geld mee gemoeid..."

De Bruyne voegt eraan toe:  "Ik vind wel: zo lang wachten om een beslissing te nemen kan voor problemen zorgen naar volgend seizoen toe. Ik zou het jammer vinden om na zo'n goed seizoen vroegtijdig te stoppen, maar als het problemen vermijdt naar volgend jaar toe, moet het nu eenmaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen