Van Galen over AZ: "Bezig aan een geweldig seizoen"

4 april 2020, 19:26   Bijgewerkt: 4 april 2020, 19:48

Barry van Galen maakte pakweg vijftien jaar geleden veel indruk als speler van AZ. De voormalig middenvelder (50), eind vorig jaar vertrokken als scout bij de Alkmaarders, zag dit seizoen die club weer imponeren en had zijn oude ploeg de titel wel gegund.

Met nog negen duels te spelen stond AZ op gelijke hoogte met Ajax, maar de titelrace is vanwege de coronaperikelen voorlopig on hold gezet. En wie weet wordt er dit seizoen wel helemaal niet meer gevoetbald. Daar baalt Van Galen flink van. "Dit was wel zo'n beetje dé kans geweest", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Goh ja, het is zonde allemaal."

AZ won in de Johan Cruijff Arena (0-2) en in eigen stadion (1-0) van Ajax. Daarnaast werden ook de toppers van Feyenoord en PSV buitenshuis met veel machtsvertoon en zonder tegengoals gewonnen. "Ze waren bezig aan een geweldig seizoen. Ik denk ook echt dat ze een heel grote kans maakten. Het is een goed team met grote talenten en ze wonnen van alle topclubs. Ze tikten soms echt een heel hoog niveau aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen