Van Polen: "Duidelijk dat de voetballerij een tikkie gaat krijgen"

4 april 2020, 20:57

Bram van Polen gaat onzekere tijden tegemoet. De 34-jarige verdediger van PEC Zwolle was in gesprek over een nieuw contract, maar de coronacrisis heeft daar voorlopig een stokje voor gestoken. En dat is toch flink balen, zo geeft hij toe in gesprek met Voetbal International.

De intentie is er om nog een seizoen door te voetballen, maar omdat de voetballoze periode ook financieel zijn sporen na laat, is het afwachten of Van Polen ook een nieuw contract kan krijgen. "Ik had zeker nog mijn waarde voor het elftal. Net toen ik dacht: we doen er nog een jaartje bij, veranderde de situatie compleet. Ik heb eerder al gekscherend gezegd: 'net als ik wil verlengen, is het geld op'."

De club loopt onder meer inkomsten mis door mogelijk ontbrekend sponsorgeld, terwijl ook zaken als merchandise minder goed verlopen ten tijde van de crisis. Vandaar dat Van Polen even moet wachten op nieuws rondom zijn contract. "En daar heb ik vanzelfsprekend alle begrip voor. Gezondheid is op dit moment het belangrijkste. Het is duidelijk dat de voetballerij wel een tikkie gaat krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen