Van de Beek over Real: "Heb mijn ja-woord niet gegeven"

5 april 2020, 08:38

Door de coronacrisis zijn de transfergeruchten momenteel behoorlijk afgenomen. Ook wat betreft de flirt tussen Real Madrid en Donny van de Beek is het rustig. De middenvelder van Ajax stelt dat er nog geen sprake was van een akkoord met de Spaanse club.

Over de eventuele transfer zijn door de coronacrisis momenteel veel zaken onzeker. Volgens Van de Beek is het absoluut nog geen zekerheid dat hij naar Real vertrekt. "Ik heb mijn ja-woord nog niet gegeven, alles staat nog open", reageert hij in gesprek met Helden Magazine. "Ik weet wat ik hier heb, ben geliefd en ik hou van Ajax."

Van de Beek wordt al langere tijd in verband gebracht met andere clubs, maar is kritisch in zijn keuze. "Ik ga niet naar de eerste de beste club, anders had ik dat wel eerder gedaan", legt de middenvelder uit. "Mijn gevoel moet goed zijn bij een club. Hoe graag willen ze me hebben? Maar ik moet ook passen bij het systeem dat gespeeld wordt en ik wil natuurlijk ook zicht hebben op speelminuten. Ergens in de zon spelen, is altijd lekker. Maar nee, ik ben zeker nog niet begonnen met Spaanse les."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen