Spoorboekje: aanloop naar belangrijke call en FC Transfervrij PSV

6 april 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 6 april.

Nieuws

Aanloop naar call

Op 15 maart werd besloten dat er in principe tot 6 april niet gevoetbald zou worden. Toch was dit weekend niet het laatste zonder voetbal in Nederland, zo werd vorige week bekend. Wel zal er deze week meer duidelijkheid komen over Eredivisie-toekomst, aangezien er morgen (dinsdag) een hele belangrijke call op de rol staat in Nederland. In aanloop naar de call zullen statements en meningen ongetwijfeld de revue passeren. 

Specials

FC Transfervrij PSV:

Het is 1 april geweest en dat betekent dat de formele ontslagbrieven allemaal de deur uit zijn. Ook aan het einde van dit seizoen zullen diverse (grote) spelers uit hun contract lopen, zoals elke zomer. Het leverde al talloze mooie 'gratis' transfers op. FCUpdate.nl zet per club een 'FC Transfervrij' op een rijtje van de 'beste' elf voetballers die transfervrij de deur uit zijn gelopen sinds de eeuwwisseling. In deel 4: PSV. (Opstelling: 4-4-2)

Voetbal op tv

17.40 uur: Jong Oranje opent de deuren: Nieuwe start, FOX Sports 1, documentaire

21.30 uur: Onana The Boss, FOX Sports 2, documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen