Ceferin denkt dat Liverpool in alle scenario's PL-titel pakt

6 april 2020, 22:24

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin kan zich niet voorstellen dat Liverpool de titel in de Premier League nog mis kan lopen. De preses van de Europese voetbalbond werd gevraagd naar de scenario's in Europa én Engeland, maar volgens Ceferin is het ondenkbaar dat The Reds geen titel krijgen dit seizoen. "Ik zie geen ander team dan Liverpool kampioen worden in Engeland."

Dat vertelt hij in de Sloveense krant Ekipa. Volgens Ceferin is een scenario waarin Liverpool géén kampioen wordt, ondenkbaar. Want als het seizoen nog uitgespeeld wordt, is Premier League-titel met een voorsprong van 22 verliespunten op Manchester City vrijwel een zekerheid. "En als er niet meer gespeeld wordt, moeten we criteria vinden waarop de kampioenen worden bepaald in alle landen. Ik zie in Engeland geen ander team dan Liverpool kampioen worden", zei hij.

Wel is het zeer waarschijnlijk dat de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum kampioen wordt zonder publiek op de tribune. "Dat is voor veel fans een teleurstelling. Net als kampioen worden zonder te spelen", weet Ceferin, die denkt dat Liverpool de titel 'hoe dan ook' zal pakken. En volgens de voorzitter moet er in elk land hoe dan ook een kampioen worden aangewezen. Een 'blanco' seizoen zit er volgens hem niet in.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen