Tuttosport pakt uit: De Ligt en Ronaldo blijven bij Juventus

8 april 2020, 08:31   Bijgewerkt: 8 april 2020, 08:44

Samen met Cristiano Ronaldo siert Matthijs de Ligt woensdagochtend op de voorpagina van Tuttosport. De twintigjarige centrumverdediger is de afgelopen week in verband gebracht met een snel vertrek uit Turijn, maar de Italiaanse sportkrant weet het zeker: De Ligt is ook volgend seizoen speler van Juventus.

Engelse media meldden een week geleden dat Manchester United de situatie van De Ligt scherp in de gaten houdt. Een paar dagen later meende het Spaanse Defensa Central te weten dat de Oranje-international door zaakwaarnemer Mino Raiola is aangeboden bij Real Madrid. De Koninklijke is op zoek is naar vervanger voor Sergio Ramos (34), die een jaartje ouder begint te worden.

Ondanks de geruchten, zal De Ligt volgens Tuttosport ook volgend seizoen speler van Juventus zijn. 'We blijven bij Juventus', staat groot op de voorpagina van de Italiaanse sportkrant. Het is 'honderd procent zeker' dat zowel hij als Ronaldo ook na de zomer in het zwart-wit speelt. De Portugees werd maandag in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid. Vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis zou Juventus bereid zijn Ronaldo terug te laten keren naar zijn oude club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen