Premier League-spelers doneren miljoenen aan zorg

8 april 2020, 22:33   Bijgewerkt: 8 april 2020, 22:55

Er werd in Engeland veel druk uitgeoefend op de Premier League-clubs en de voetballers om hun verantwoordelijkheid te nemen. Dat hebben de spelers nu zeker gedaan, aangezien ze een fonds genaamd Players Together hebben opgericht. Dat fonds heeft een donatie van vier miljoen pond gedaan aan de zorg in Engeland.

Dat maken de spelers woensdag bekend. Veel spelers, waaronder Virgil van Dijk, Kevin De Bruyne en Harry Maguire, delen een brief op Twitter. De spelers van de clubs waren al enige tijd in conclaaf om de handen ineen te slaan en hebben dat nu daadwerkelijk gedaan. De spelers doen samen een donatie van vier miljoen pond aan de NHS, de instantie die in Engeland de zorg voor zijn rekening neemt. De aanvoerders van de twintig clubs hebben het voortouw genomen bij de gesprekken.

'We wilden een bijdrage leveren aan hen die dat het hardst nodig hebben: degenen die keihard vechten tegen het coronavirus. Dat zijn de mensen van de NHS en de overige zorginstellingen', valt onder meer te lezen in het statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen