Transfervrije El Ahmadi (35) denkt nog niet aan stoppen

9 april 2020, 11:02

Karim El Ahmadi (35) denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De middenvelder is transfervrij na dit seizoen bij Al-Ittihad, maar staat nog meer dan open voor een nieuwe avontuur op het veld. Bijvoorbeeld in de Eredivisie. "Ik heb zelf nooit overwogen om er nu al een punt achter te zetten. Ik wil absoluut nog een seizoen voetballen."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zorgen dus niet voor een vervroegd afscheid als profvoetballer. Al lijkt de kans klein dat hij nog in actie komt in Saoedi-Arabië vanwege de coronastop. "De kans lijkt mij erg klein dat we nog in actie komen, het virus is hier voorlopig nog niet verdwenen. En er is nog een probleem. In Nederland kun je nog wel middenin de zomer een paar wedstrijden spelen, maar hier is dat onmogelijk door de extreme hitte", stelt El Ahmadi, die ook na zijn actieve loopbaan actief wil blijven in Nederland.

"Een terugkeer naar Nederland? Dat is zeker een optie. De mensen bij Feyenoord vroegen of ik iets bij de club wilde gaan doen als ik ben gestopt. Zover is het nog niet. Ik heb er wel mooie jaren gehad", vertelt hij. Ook FC Twente zit nog altijd in zijn voetbalhart. "Mijn jaren bij Twente waren enorm belangrijk voor mijn ontwikkeling. Mijn familie woont er en ik heb daar een huis. Ik blijf in elk geval nog een seizoen voetballen." En omdat hij transfervrij is, houdt hij voor na dit seizoen 'alle opties open'. "Ik heb geen haast."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen