Ibrahimovic duikt op bij Hammarby IF: veel speculaties

9 april 2020, 14:49

Zlatan Ibrahimovic is donderdag opgedoken op het trainingsveld van de Zweedse club Hammarby IF. De aanvaller is mede-eigenaar van de ploeg uitkomend op het hoogste niveau en het feit dat hij op het veld stond, heeft voor veel speculaties gezorgd over een mogelijke terugkeer naar zijn thuisland. De spits verblijft daar vanwege de corona-uitbraak.

Dat schrijven de Zweedse media. In Zweden zijn de coronamaatregelen een stuk minder streng, waardoor er nog wel gewoon getraind mag worden in groepen. Wedstrijden zijn wel verboden. Ibrahimovic heeft de clubleiding gevraagd of hij mee mocht trainen en kreeg toestemming. Dat is niet gek, aangezien hij recentelijk een aandeelhouder van de club werd.

Lees ookIbrahimovic komt met eigen crowdfunding voor Italianen

De aanvaller (38) staat nog onder contract bij AC Milan, maar waar zijn toekomst ligt, is nog onbekend. Eerder vandaag (donderdag) meldde het Zweedse Expressen nog dat Ibracadabra van plan is om na het seizoen bij Milan terug te keren bij Hammarby IF. Niet veel later verscheen hij op het trainingsveld van de Zweedse club, die maandag de reguliere training hervat. De preses heeft aangegeven dat hij dan welkom is, maar het is onbekend of hij dan ook van de partij is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen