Messi verwijst geruchten over Barça-vertrek naar prullenbak

9 april 2020, 20:28   Bijgewerkt: 9 april 2020, 20:34

Lionel Messi is niet op weg naar Inter of zijn oude club Newell's Old Boys. Er klopt volgens de zesvoudig winnaar van de Gouden Bal niets van de geruchten die door Spaanse, Italiaanse en Argentijnse media de wereld in zijn geslingerd. Via Instagram verwijst hij de verhalen over een vertrek bij FC Barcelona naar het rijk der fabelen.

Messi noemt de geruchten over een transfer naar Inter of Newell's Old Boys 'leugens'. Het Argentijnse TNT beweerde dat de onderhandelingen over een overgang naar Inter zelfs al waren begonnen. 'Het is fake news en dat geldt ook over de berichtgeving over Newell's Old Boys. Beide verhalen kloppen niet. Gelukkig gelooft niemand ze', schrijft de sterspeler van FC Barcelona.

Eerder deze maand liet Massimo Moratti, oud-voorzitter van Inter, weten dat de Italiaanse club mag dromen van Messi. Bij Inter staat een speler onder contract die veelvuldig wordt gelinkt aan Barça: Lautaro Martinez. Moratti gaf aan dat de aanvaller mogelijk als ruilmiddel voor Messi gebruikt zou kunnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen