Sinouh: "Ik denk dat PSG een goede club is voor Onana"

10 april 2020, 00:05

Waar ligt de toekomst van Andre Onana? De kans is groot dat de 24-jarige doelman bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van Ajax. Onder meer Chelsea en FC Barcelona zouden de Kameroener op de korrel hebben. Oud-keeper Khalid Sinouh laat aan Voetbal International weten dat hij vindt dat Onana alle ingrediënten heeft om te slagen bij een Europese topclub.

"Hij is voortdurend gefocust, hij heeft een enorm atletisch vermogen, hij is met de voeten goed aan de bal en hij heeft een stabiele persoonlijkheid", legt Sinouh uit waarom hij de Ajax-keeper zo goed vindt. "Onana is een rustige, intelligente jongen die heel goed presteert onder grote druk. Dat is een kenmerk van een topkeeper. Want hoe meer druk, hoe moeilijker het wordt, des te meer cruciale fouten worden er dan gemaakt."

Onana lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Sinouh raadt hem aan voor een club te kiezen waar hij niet op de bank belandt. "Ik ken de markt erg goed en op dit moment hebben de absolute topclubs ook allemaal een topkeeper. Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real en Atlético Madrid, Barcelona en Bayern München. Ze hebben allemaal een fantastische doelman die nog wel een aantal seizoenen als eerste keeper onder de lat zal staan", weet Sinouh. "Ik denk dat Paris Saint Germain een goede club is voor hem. Die hebben met Keylor Navas toch een doelman die al wat ouder is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen