Gisteren gemist: Messi ontkent geruchten, voorschot PL-clubs

10 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 april.

Messi verwijst geruchten over Barça-vertrek naar prullenbak

Lionel Messi is niet op weg naar Inter of zijn oude club Newell's Old Boys. Er klopt volgens de zesvoudig winnaar van de Gouden Bal niets van de geruchten die door Spaanse, Italiaanse en Argentijnse media de wereld in zijn geslingerd. Via Instagram verwijst hij de verhalen over een vertrek bij FC Barcelona naar het rijk der fabelen.

'Premier League-clubs krijgen voorschot van miljoenen'

Om gedurende de coronacrisis te blijven voldoen aan hun financiële verplichtingen, krijgen de Premier League-clubs een voorschot van twintig miljoen pond (omgerekend bijna 23 miljoen euro). Het gaat om een vooruitbetaling van televisie- en prijzengeld. Dat meldt onder meer de BBC.

Wit-Russische club vult stadion met etalagepoppen

In Wit-Rusland wordt nog gevoetbald, maar de stadions zijn minder goed gevuld dan voor de coronacrisis. Daar heeft Dynamo Brest een bijzondere oplossing voor gevonden. Op de tribune plaatste de club woensdag etalagepoppen zodat fans toch nog een beetje aanwezig konden zijn.

Fledderus: "Niemand officieel gemeld voor Matusiwa"

Er wordt steeds meer geïnformeerd naar spelers van FC Groningen, ondanks dat de voetbalwereld vanwege de coronacrisis stilstaat. Dat laat Mark-Jan Fledderus weten aan RTV Noord. De technisch directeur gaat ook in op de vermeende belangstelling voor Azor Matusiwa.

Verbeek ontsnapt aan lockdown: "We moesten snel handelen"

Gertjan Verbeek is Australië ontvlucht en terug in Nederland. Vlak voordat het land in lockdown ging, pakte de Friese trainer het vliegtuig. "Een voor één gaan de vliegvelden van Australië dicht. We moesten snel handelen. Dit was zo'n beetje de laatste strohalm", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen