'Bundesliga hoopt tweede weekend mei te hervatten'

10 april 2020, 11:37

De Bundesliga hoopt het tweede weekend van mei te hervatten. In de Duitse plannen gold 2 mei ook als optie, maar is een week later waarschijnlijker. Een definitief besluit moet nog wel worden genomen. Deze week hervatten meerdere clubs de training.

Het streven in Duitsland is om het seizoen achter gesloten deuren eind juni te voltooien. Daarom zijn clubs - wel met de nodige maatregelen - alweer begonnen te trainen. De hele maand april ligt het voetbal  sowieso nog stil, maar hopen de Duitsers over een maand alweer te kunnen voetballen en wel per 9 mei. Dat is wat BILD meldt. Vertegenwoordigers van de Duitse bond (DFB) hebben dit laten weten aan de clubs.

Het zullen stuk voor stuk spookduels worden. In het stadion is slechts plaats voor circa 239 personen. Dat zijn de spelers, de staf, vier ballenjongens. Namens de televisie mogen er 36 personen aanwezig zijn in het stadion. Op de tribune is er plaats voor maximaal dertig journalisten. Er is niets te eten en te drinken in het stadion, waardoor er geen horecapersoneel nodig is. Buiten het stadion zullen vijftig ordehandhavers de taak krijgen om te voorkomen dat er groepen fans verzamelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen