Slutsky weet het zeker: "Ødegaard is klaar voor Real Madrid"

10 april 2020, 18:08

Leonid Slutsky is ervan overtuigd dat Martin Ødegaard nu al van waarde kan zijn voor Real Madrid. De Noor wordt in principe ook volgend seizoen uitgeleend aan Real Sociedad, al kan De Koninklijke de huurdeal ook eerder beëindigen. Als Slutsky het in Madrid voor het zeggen had, zou zijn voormalig pupil komend seizoen het maagdelijk wit om zijn schouders dragen.

In gesprek met EFE steekt Slutsky de loftrompet over Ødegaard, met wie hij bij Vitesse samenwerkte. "Ik weet zeker dat hij nu al goed genoeg is om voor Real Madrid te spelen. Hij speelt al op topniveau en als Real Madrid hem de kans geeft, dan zal Martin een basisplaats veroveren", aldus de Russische oefenmeester.

Ødegaard was vorig seizoen een van de blikvangers van de Eredivisie en maakt in de huidige jaargang veel indruk bij Real Sociedad. "Zijn tijd bij Vitesse is belangrijk voor hem geweest. Hij was een van de beste spelers in de Eredivisie en kreeg veel aanbiedingen. Niet alleen van Real Sociedad, maar ook van Liverpool en Ajax. Het is een eer om een aandeel te hebben gehad in zijn ontwikkeling."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen