Van Ginkel: geen contact gehad met PSV over wintertransfer

10 april 2020, 20:53

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Marco van Ginkel zijn laatste wedstrijd speelde. Door een slepende knieblessure het lang geleden dat de 27-jarige middenvelder van Chelsea in actie kwam. Van Ginkel is inmiddels weer op het trainingsveld te bewonderen, maar heeft nog tijd nodig om helemaal fit te worden.

In de winter zong de naam van Van Ginkel even rond in Eindhoven. Contact over een terugkeer naar PSV heeft hij echter nooit gehad. "Ik was nog niet fit, dus nee. Er was geen contact in die trant. Ik heb weleens contact met mensen op de club, maar niet over een eventuele wintertransfer", vertelt hij tegen PSV TV.

Op het veld van Stamford Bridge houdt Van Ginkel gedurende de coronacrisis zijn conditie op peil. "De jongens die dicht bij het stadion wonen, mogen daar trainen. Ik woon er heel dichtbij, dus voor mij is het ideaal. Het trainingscomplex is net te ver, dus dat mag weer niet. Andere jongens trainen weer op het trainingscomplex. Je mag er alleen trainer als je alleen bent. Het is saai, niet gezellig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen