Spoorboekje: FC Transfervrij Heerenveen en actie in Wit-Rusland

12 april 2020, 15:23

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 12 april.

Specials

FC Transfervrij

Het is 1 april geweest en dat betekent dat de formele ontslagbrieven allemaal de deur uit zijn. Ook aan het einde van dit seizoen zullen diverse (grote) spelers uit hun contract lopen, zoals elke zomer. Het leverde al talloze mooie 'gratis' transfers op. FCUpdate.nl zet per club een 'FC Transfervrij' op een rijtje van de 'beste' elf voetballers die transfervrij de deur uit zijn gelopen sinds de eeuwwisseling. In deel 10: sc Heerenveen.

Wedstrijden

Minsk - BATE Borisov (14.00 uur)

BATE Borisov is met twee nederlagen in de competitie na drie speelrondes en de bekeruitschakeling heel slecht begonnen aan het voetbalseizoen, dat ondanks alle ontwikkelingen in de wereld nog altijd voortduurt in Wit-Rusland. Minsk presteert juist boven verwachting tot dusver: houden ze dat ook nu vol? 

Voetbal op tv

12.15 uur: Classic Match: Roda JC – Sparta Rotterdam (2012/13), FOX Sports 1, flashback

16.45 uur: UEFA Nations League: Nederland - Frankrijk, Ziggo Sport, flashback

18.00 uur: Nederland - Mexico WK 2014, YouTube FIFA, uitzending met hele wedstrijd

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen