Volendam dolblij met Jonk: "De hele club geniet dagelijks"

11 april 2020, 17:26

FC Volendam loopt weg met Wim Jonk, de trainer die dit seizoen zeer goed werk afloopt aan De Dijk. Het contract van de trainer is zaterdag verlengd tot de zomer van 2022, tot grote blijdschap van de clubleiding. Technisch bestuurslid Hans Bond is lyrisch over de hoofdcoach.

Jonk is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Volendam en bezet met de ploeg de derde plaats in de Eerste Divisie. Ook werd er al een periode gewonnen. "Wij zijn als bestuur uiteraard zeer verheugd met de verlenging van Team Jonk tot de zomer van 2022", reageert Bond. "De samenwerking voldoet volledig aan onze verwachtingen. De hele club geniet dagelijks van de professionaliteit en voetbalvisie van de specialisten. Er is echter nog een hoop werk te verrichten. De missie om binnen drie jaar te promoveren maakt in onze ogen de meeste kans van slagen met Wim en zijn staf. Wij hopen hiermee een signaal af te geven dat, ondanks de onzekere situatie waarin we leven, wij blijven strijden voor onze idealen. Daar hebben we iedereen bij nodig."

Jonk is niet de enige die zijn contract heeft verlengd, want ook technisch directeur Jasper van Leeuwen heeft bijgetekend. De oud-medewerker van Ajax voelt zich op zijn plaats in Volendam. "Wij voelen ons allemaal thuis en welkom bij FC Volendam. Dit seizoen hebben we mooie eerste stappen gezet, maar we zijn er nog lang niet en je weet dat in topsport de vervolgstappen altijd nog een stuk zwaarder zijn. We hopen dat we het lopende seizoen nog kunnen afmaken zoals het hoort, maar ook daarna gaan we weer vol motivatie door op de ingeslagen weg. Namens het gehele Team Jonk spreek ik de hoop uit dat ook alle fans en sponsoren de club blijven steunen, want in moeilijke tijden zijn echt alle schouders nodig. Wij vertrouwen op de kracht van de Volendamse gemeenschap, juist op dit soort momenten kan dat het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen