'Ajax denkt dat Tagliafico vertrekt, Neres lijkt te blijven'

12 april 2020, 12:37

Ondanks de coronacrisis houdt Ajax nog altijd rekening met een vertrek van Nicolas Tagliafico en Donny van de Beek. Een zomers vertrek van André Onana en David Neres is een stuk minder vanzelfsprekend. Een transfer van Neres is het verst weg.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens de krant neemt vanuit Spanje de interesse in Tagliafico toe en bekijkt Ajax de markt voor eventuele opvolgers. De Amsterdammers gaan ervan uit dat de Argentijn volgend seizoen elders speelt. Donny van de Beek is nog altijd gewild door Real Madrid. Ook Manchester United heeft de middenvelder nog altijd in het vizier. Ajax houdt hoe dan ook rekening met een vertrek van hem.

Onana behoort ook tot het lijstje met potentiële vertrekkers. Maar als grote clubs hun doelmannen behouden, is de kans zeer reëel dat de Kameroener in Amsterdam blijft. Daar is Ajax zich ook van bewust, al werkt het op de achtergrond wel aan een lijstje met mogelijke opvolgers voor Onana. De naam van Onana viel dit seizoen al wel bij FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Chelsea.

Neres

Volgens het AD is de kans heel groot dat Neres bij Ajax blijft. De Braziliaan heeft weliswaar de mondelinge toezegging dat Ajax meewerkt aan een transfer, maar de aanvaller is al sinds november geblesseerd. Daarbij heeft Neres het goed naar zijn zin in Amsterdam en wordt hij in juli vader.

Video: Neres werkt in Olympisch Stadion hard aan herstel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen