Van Polen steunt Vermeulen in kritiek op burgemeester Jorritsma

12 april 2020, 22:32

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen vindt net als Arno Vermeulen dat de Eindhovense burgemeester John Jorritsma onnodige uitspraken heeft gedaan over het voetbal. De captain van de Zwollenaren is van mening dat Jorritsma zijn woorden anders had moeten formuleren.

De verdediger was te gast bij Studio Sport, waar Arno Vermeulen eerder in de uitzending al felle kritiek had op Jorritsma. Van Polen was het eens met zijn tafelgenoot. "Ik zie het een beetje als een boek: als ik aan het lezen ben, wil je het slot niet missen. En dat wil je met de Eredivisie ook niet. Als het mág en kán: waarom zou het dan niet mogen? Waarom bij voorbaat al uitsluiten dat je in Eindhoven gaat voetballen?"

In verschillende Europese landen wordt er door clubs al – met behoorlijke restricties -  getraind. Van Polen hoopt dat er ook weer snel in Nederland gevoetbald kan worden. "Het duurt nu al een tijdje en ik ben aan het begin van het seizoen lang geblesseerd geweest, dus ik sta weer te popelen. Mits het uiteraard kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen