Anderlecht gooit trainingscomplex open voor individuele training

13 april 2020 – Michel Vlap, Philippe Sandler en Derrick Luckassen kunnen trainen bij Anderlecht weer hervatten. De Belgische club respecteert uiteraard alle voorschriften in België en het gaat dan ook alleen om individuele trainingen. Die zouden op het clubcomplex veiliger kunnen worden gedaan dan in de buitenlucht.

Anderlecht gooit trainingscomplex open voor individuele training

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat laat Anderlecht weten. De laatste weken bepaalden de voetballers zich via Zoom melden voor een online training, maar het trainingscomplex gaat nu weer open voor individuele spelers. Bijvoorbeeld voor spelers die op een appartement in Brussel wonen, zou het veiliger zijn om op het trainingscomplex te trainen, dan in het drukke park. De kleedkamers en gebouwen blijven verder gewoon dicht.

Of Vlap, Luckassen en Sandler gebruik maken van de mogelijkheid, is niet erg onduidelijk. Vlap keerde namelijk terug in Friesland na de corona-uitbraak, terwijl Luckassen naar Amsterdam terugkeerde. Het is niet duidelijk waar Sandler momenteel verblijft.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd