Sparta-spelers hebben vrijaf: "Beschouwen als zomervakantie"

13 april 2020 – De Eredivisie ligt in ieder geval voorlopig nog stil en dus zitten de spelers van de clubs in de wachtkamer. De kans is groot dat als er weer gespeeld gaat worden, dat er in de zomer geen vakantie bij zit voor de profs. Bart Vriends vertelt dat Sparta Rotterdam de spelers een soort vakantie hebben gegeven.

Sparta-spelers hebben vrijaf: "Beschouwen als zomervakantie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Eind april wordt er meer duidelijk over het verdere verloop van de competities. Tot die tijd hebben de spelers van Sparta iets wat op een vakantie lijkt. "Vorige week is dat gecommuniceerd. We krijgen wel een schema mee, zodat we ons fit kunnen houden. Maar we kunnen dit beschouwen als de zomervakantie, die we anders pas over een paar maanden zouden krijgen", legt verdediger Vriends uit aan RTV Rijnmond.

Vriends hoopt dat de Eredivisie dit seizoen afgemaakt wordt. Hij heeft daar wel twee voorwaarden voor. "Het moet niet contrast staan voor de rest van de samenleving, die dan thuis moet blijven en anderhalve meter afstand moet houden. Ook moet de verspreiding van het coronavirus door het RIVM als 'veilig' worden gemarkeerd", vertelt de 28-jarige verdediger. Vriends tekende onlangs een nieuw contract bij Sparta, waar hij nu tot 2021 vastligt.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd