Van de Kerkhof geraakt door virus: "Voetbal zal me worst wezen"

13 april 2020, 23:44

René en Willy van de Kerkhof bivakkeren in Noord-Brabant en weten hoe hard het land geraakt is door het coronavirus. Met name in Brabant is de situatie al tijden kritiek, zo hebben de oud-internationals gemerkt. Een bekende van de broers is overleden.

"Een goede kennis van mij is eraan overleden", vertelt René aan De Telegraaf. "Je hoort ook van vrienden en kennissen wie er de laatste weken aan zijn gestorven. Twee dagen in het ziekenhuis en dan zijn ze er niet meer. Het is een ramp. Dat alles wordt afgelast, vind ik terecht. Voetbal zal me ook even een worst wezen. Dat begint wel weer een keer. We hebben een wereldwijd probleem, laten we dat eerst oplossen. Voetbal staat niet op de eerste, maar laatste plaats."

Voetbal is bijzaak, beseft Willy ook. Toch kijken de PSV-mannen ook al vooruit naar het nieuwe seizoen, als er bij PSV met Roger Schmidt een nieuwe coach voor de groep staat. "Hij doet me denken aan de coach van Atletico Madrid (Diego Simeone, red.). Strak georganiseerd, agressief. Maar dan de aanvallende variant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen