'Advocaat heeft ten minste drie wensen op verlanglijstje'

14 april 2020, 13:26

Dick Advocaat wil ten minste drie versterkingen voor Feyenoord. Ondanks dat de trainer zijn toekomst nog moet bepalen, is hij samen met technisch directeur Frank Arnesen druk met volgend seizoen. Dat meldt Voetbal International. Advocaats beslissing hangt dan ook vooral af van het perspectief dat Feyenoord biedt.

Volgens VI hoopt Feyenoord dat Advocaat snel verlengt. De oefenmeester staat daar zelf ook voor open. Het weekblad weet dat zaakwaarnemer Rob Jansen binnenkort aanschuift om de positie van de Kleine Generaal te bespreken. Tevens komt het aflopende contract van Leroy Fer aan bod. De verbintenis van de middenvelder bevat een optie. Advocaat ziet graag dat die wordt gelicht.

Daarnaast wil Advocaat nog twee middenvelders. Die wens hangt ook af van de toekomst van Oguzhan Özyakup. Feyenoord huurt hem dit seizoen tegen gunstige voorwaarden van Besiktas. Onduidelijk is of dit volgend seizoen ook kan. Özyakup kwam in januari naar Feyenoord mede met het oog op het EK. Tevens staat een aanvaller op het verlanglijstje van Advocaat. In februari vertrok Sam Larsson naar China en raakte Luis Sinisterra geblesseerd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen