Mata: Hazard beste speler van afgelopen Premier League-jaren

14 april 2020, 22:42

Volgens Juan Mata is Eden Hazard de beste speler die de Premier League de afgelopen jaren heeft gezien. De Spaanse middenvelder (31) speelde bij Chelsea een tijd samen met de Belg. Tijdens een vragensessie op de website van Manchester United liet Mata er geen twijfel over bestaan: in de afgelopen periode was er geen betere speler in de Engelse competitie.

"Ik hield ervan om met Eden Hazard te spelen. Zelfs tegen hem spelen was een plezier. Voor mij was hij dus voor een aantal jaar de beste speler in de Premier League. Hij kon de wedstrijd op z'n eentje in de beslissende plooi leggen", klonk het vol lof. Mede door die laatste kwaliteit verkaste Hazard afgelopen zomer voor honderd miljoen naar Real Madrid. Daar wil het vanwege blessureleed nog niet echt vlotten zoals het op Stamford Brigde deed.

Toch behoudt Mata het vertrouwen in zijn oud-ploeggenoot. "Tot nu toe loopt het niet allemaal zoals hij zou willen bij Real Madrid, maar als hij opnieuw helemaal hersteld is van zijn blessure, kan hij opnieuw zijn werkelijke niveau halen", aldus Mata die ook lovend was over sterren als Wayne Rooney, Ryan Giggs en Paul Scholes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen