Stilte rondom Dessers: "Ik verwacht dat piek later ligt"

15 april 2020, 07:59   Bijgewerkt: 15 april 2020, 09:36

Het is nog steeds rondom Cyriel Dessers. Geen club heeft zich gemeld voor de topscorer van Heracles Almelo, van wie normaliter een transfer verwacht wordt. "In een wereld zonder corona was er mogelijk al wel wat gebeurd", aldus technisch directeur Tim Gilissen.

"Maar nu wachten veel clubs, ze willen eerst weten hoe ze financieel voorstaan, voor ze actief de markt op kunnen gaan. Ik verwachtte dat de piek deze transferperiode ook later dan normaal ligt. In augustus of zelfs september, als de einddatum wordt opgeschoven ", vervolgt Gilissen in de Tubantia. "We hebben voor het eerst met z'n allen geen controle over een situatie. Het gekke is dat het ging, die ultieme stilstand en het niet weten wat er komt. We moeten ons op alles voorbereiden."

Lees ookDessers hoopte op Nigeria-debuut: "Ik was aangeslagen"

Heracles werkte zelf diverse scenario's uit. "We hebben alle mogelijke scenario's met elkaar doorgenomen en een raamwerk neergezet. Zo van: welk scenario het ook wordt, dit hebben we zeker nodig in onze selectie en dit zouden we graag willen. We willen hoe dan ook in het nieuwe seizoen weer goed beslagen ten ijs komen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen