Willem II: selectie voor 95% klaar en geld te goed

15 april 2020, 08:26   Bijgewerkt: 15 april 2020, 08:35

Willem II hoeft zich over de selectie voor volgend seizoen weinig zorgen te maken. Althans, volgens algemeen directeur Martin van Geel is de selectie voor 95 procent rond. "Als het virus twee jaar geleden was uitgebroken hadden we er financieel en sportief veel slechter voorgestaan", aldus de Willem II-baas.

"Maar nog is het keihard werken om de club overeind te houden", zegt Van Geel tegen het Brabants Dagblad. De Tricolores verlengden bijvoorbeeld al met Damil Dankerlui en Rick Zuijderwijk en zijn er gesprekken met Miquel Nelom, die een voorstel tot contractverlenging heeft ontvangen. Wel dreigt een vertrek van [a,https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjis8mb6OnoAhWM3KQKHTFoBFoQFjAAegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.fcupdate.nl%2Fvoetbalnieuws%2F365940%2Fwillem-ii-dreigt-wellenreuther-te-verliezen-wordt-heel-lastig%2F&usg=AOvVaw0yB26lU1eXJv32xuT7hDrG,_blank,doelman Timon Wellenreuther] en keert [a,https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj00fas6OnoAhXNGuwKHWPGDuIQFjABegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.fcupdate.nl%2Fvoetbalnieuws%2F365892%2Fgeen-karsdorp-voor-feyenoord-nieuwkoop-krijgt-kans%2F&usg=AOvVaw1HSuIrC6EtbelxRVTJPSK4,_blank,huurling Bart Nieuwkoop] naar alle waarschijnlijkheid terug naar Feyenoord.

Ook een leuke bijkomstigheid voor Willem II: er komt nog geld van Aucas, Dinamo Kiev en FC Barcelona richting Tilburg. Dit vanwege de transfers van Diego Palacios, Fran Sol en Frenkie de Jong. Volgens Van Geel controleert de FIFA of dit ook gebeurt. "Barcelona vroeg al na twee weken niet voetballen of de spelers zeventig procent van hun salaris in wilden leveren. Een paar dagen later werd bekend dat de club volgens sommige media 100 miljoen euro en een salaris van zeven miljoen euro over heeft voor Lautaro Martinez van Inter Milaan. Het geeft het absurde van het topvoetbal aan. Het zou mooi zijn als dat zou normaliseren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen