Vitesse's opleiding opnieuw een van de beste in Nederland

15 april 2020, 14:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De jeugdopleiding van Vitesse is door de KNVB opnieuw bekroond met de internationale status. Dat betekent dat de Arnhemse academie tot een van de beste van Nederland blijft behoren. Sinds het seizoen 2014/2015 geniet Vitesse deze status.

"We werken er met zijn allen binnen de Vitesse Voetbal Academie keihard aan om het beste uit onze talenten te halen. Dat doen we met kwalitatief zeer goede trainers, maar vergeet ook de vele specialisten niet die er rond lopen op Papendal. Op het gebied van fysiologie, voeding, psychologie en ga zo maar door", zegt hoofd opleiding Aloys Wijnker op het clubkanaal van Vitesse. "Met jongens als Yassin Oukili, Patrick Vroegh en Özgur Aktas hebben drie jongens uit de academie dit seizoen bovendien hun officiële debuut mogen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal talentvolle jongens met de A-selectie mee op trainingskamp geweest naar Portugal."

Wijnker, die zelf na dit seizoen vertrekt naar de KNVB, geeft aan dat Vitesse niet tevreden mag zijn. "Er kan nog altijd heel veel beter en in de toekomst hoopt Vitesse daar de vruchten van te plukken. Al neemt het niet weg dat we hier met zijn allen heel blij mee zijn. Dat we de internationale status al zes jaar op rij weten te behalen, is iets om trots op te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen