David Luiz over Arteta: "Is net alsof we weer naar school gaan"

15 april 2020, 22:15

David Luiz werkte in zijn loopbaan samen met veel grote trainers, maar is zeer onder de indruk van Mikel Arteta. De Spaanse trainer deed in december zijn intrede bij Arsenal en maakte een frisse indruk in Londen. Luiz is blij met de coach.

De 32-jarige Braziliaan vertelt tegenover ESPN over de samenwerking met Arteta. De verdediger vertelt dat de coach geobsedeerd is en dat hij er alles aan doet om de spelers beter te maken. "Het is net alsof we weer naar school gaan, want we krijgen opdrachten maken. Ik heb uren doorgebracht in videocalls met de trainer, waarin we samen de wedstrijden en de trainingen analyseren. Ik weet zeker dat Mikel één van de beste trainers ter wereld gaat worden."

Arteta was één van de bekende namen uit het Engelse voetbal die werd geveld door het coronavirus. Dat was een schok voor de selectie. "We waren bang toen we hoorden dat hij corona had. We moesten allemaal thuisblijven in die periode. Het kwam op deze manier heel dicht bij." De 38-jarige Spanjaard is inmiddels hersteld van het coronavirus.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen