Fernandes ziet sterke ploeg bij United: "Iedereen wil hier spelen"

15 april 2020, 23:50

Bruno Fernandes is pas enkele maanden speler van Manchester United, maar is nu al niet meer weg te denken uit het team van Ole Gunnar Solskjaer, De Portugese winteraanwinst voelt zich als een vis in het water in het elftal en is zeer te spreken over het team.

De topaankoop, die overkwam van Sporting Portugal, scoorde al drie goals en gaf vier assists. "Ik wil alles winnen met deze club", zegt de middenvelder via de media van Man United. "Ik ben hier gekomen om prijzen te winnen en kampioen te worden. Iedereen weet hoeveel kwaliteiten we in de ploeg hebben. We hebben veel jonge spelers, maar hebben een sterk team. Er is vaak gezegd dat we echt een jonge ploeg hebben, maar daarnaast zijn er ook oudere jongens die ze kunnen helpen."

United staat vijfde in de Premier League en kon dit seizoen niet op tegen de absolute topteams in de Premier League. Dat moet komend seizoen anders worden, vindt de 25-jarige Fernandes. "We weten natuurlijk niet hoe het nieuwe seizoen zal verlopen, maar wel dat United een grote club is. Normaliter is het zo dat iedereen hier wil spelen. We hebben nu al een sterk team, dus als iemand erbij komt dan moet hij echt hongerig zijn om te winnen. Ik werk graag met jongens die gretig zijn om te winnen. Dat voel ik nu ook al in de groep, want elke speler is een echte winnaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen