Gisteren gemist: geen fans bij duels in Duitsland en België

16 april 2020, 00:30   Bijgewerkt: 15 april 2020, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 15 april.

Dortmund-verdediger Zagadou loopt zware kwetsuur op

Zonder een wedstrijd te spelen is Dan-Axel Zagadou geblesseerd geraakt. De verdediger van Borussia Dortmund heeft op het trainingsveld een zware knieblessure opgelopen, meldt zijn werkgever. Hoe de blessure tot stand is gekomen, is niet duidelijk.

Schotse stemmen zijn geteld, clubs willen seizoenseinde

In Schotland lijkt het seizoen over te zijn. Alle profclubs uit de hoogste drie divisies hebben gestemd op de vraag of het seizoen moet worden gestopt. 81 procent van de clubs opteert daarvoor en zou het toejuichen als er niet meer gespeeld wordt.

Crisis valt Swart zwaar: "Het is niet mijn leventje zoals het was"

Ook voor Sjaak Swart heeft de coronacrisis gevolgen. Mister Ajax moet door zijn 81 jaar extra waakzaam zijn en proberen te voorkomen dat hij het virus te pakken krijgt. Dat betekent dat zijn dagelijkse bezigheden er nu totaal anders uit zien.

In Duitsland en België tot eind augustus geen supporters bij duels

Als er in Duitsland en België weer gevoetbald gaat worden, dan zal dat zonder fans gebeuren. Er is in beide landen namelijk besloten dat er tot 31 augustus geen evenementen met grote groepen mensen mogen plaatsvinden. Dat betekent dat er geen supporters bij duels mogen zijn.

Beeld Cruijff nog niet bij ArenA: "Het blijft hier staan"

In de week van de verjaardag van Johan Cruijff (25 april) zou diens standbeeld worden onthuld bij de Johan Cruijff ArenA. Op 22 april zou het beeld worden onthuld rondom de wedstrijd tegen Vitesse, maar dat ging door het coronavirus niet door. Beeldhouwer Hans Jouta heeft het beeld daardoor nu nog thuis staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen