Te dure huurling Guidetti keert vermoedelijk terug bij Alavés

16 april 2020, 10:33

John Guidetti (op archiefbeeld) keert komende zomer vermoedelijk terug bij Alavés. De aanvaller wordt momenteel gehuurd door Hannover 96, maar zij kunnen de koopoptie in het contract door de coronacrisis zoals het nu staat niet betalen. Voor een definitieve overgang moet er namelijk 4,5 miljoen euro op tafel komen en dat is te veel.

Dat heeft eigenaar Martin Kind laten weten tegenover Sportbuzzer. Naast de transfersom is ook het salaris te hoog van de Zweed. "Ik hou van hem, hij is een geweldige kerel en komt goed over. Maar de financiële obstakels voor een langer verblijf zijn vermoedelijk te groot", vermoedde Kind. Na de winterstop, waarin hij werd verhuurd door Alavés, kwam de aanvaller in vijf duels in actie, waarin hij eenmaal scoorde.

Guidetti ligt nog vast tot en met 2022 bij de Spaanse club. Zijn rol daar lijkt overigens uitgespeeld, waardoor een nieuw tijdelijk avontuur in de lijn der verwachting ligt. Eerder kwam hij uit voor onder andere Manchester City, Burnley, Feyenoord, Stoke City en Celtic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen