Jong PSV blijft 'gewoon' in KKD, Ramzi terug naar jeugd

16 april 2020, 12:45

PSV gaat in navolging van Ajax ook niet deelnemen aan de nieuwe O21-competitie. De Eindhovenaren hebben besloten om Jong PSV 'gewoon' in de Eerste Divisie te houden en ook geen extra team in te schrijven in de nieuwe voetbalcompetitie, die door de KNVB werd geïntroduceerd.

Dat heeft Ernest Faber laten weten op de clubsite. De interim-coach van PSV is normaliter hoofd jeugdopleiding van de club en keert na dit seizoen ook gewoon weer terug in die functie voor het seizoen 2020/21. "Onze O21-ploeg blijft onder de naam Jong PSV actief in de Eerste Divisie. Daar hebben we jaren geleden niet voor niets voor gekozen én in geïnvesteerd. En het belangrijkste: het werkt. Voor ons, maar ook voor de andere clubs die destijds aanhaakten", aldus Faber.

Lees ookAjax schopt tegen nieuwe competitiestructuur aan

Verder is er ook weer ruimte voor Adil Ramzi, die tijdelijk werd toegevoegd aan de technische staf van de eerste selectie. "Adil is voor mij bij de A-selectie van toegevoegde waarde. Hij is ambitieus en ik ben blij dat hij behouden blijft voor de PSV Academy. Adil gaat de cursus coach betaald voetbal volgen, zodat hij zich kan doorontwikkelen", laat Faber, die daarmee de invulling rond heeft, weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen