SC Cambuur bindt assistent Barto voor meerdere jaren aan zich

16 april 2020, 17:21

Martijn Barto blijft onderdeel van de technische staf van SC Cambuur. De oud-spits is bezig aan zijn eerste seizoen als rechterhand van Henk de Jong. Ook de komende twee seizoenen blijft hij verbonden aan de club uit Leeuwarden. Bij Eredivisievoetbal wordt die verbintenis automatisch verlengd met een extra jaar.

Tevens maakt de Friese club bekend dat fysiek trainer Nicky Boonstra Cambuur ook trouw blijft. "Het is niet makkelijk om in deze tijden beleid te maken voor de lange termijn, maar in deze beide gevallen was de keuze snel gemaakt", zegt technisch manager Foeke Booy op het clubkanaal. "Beide mannen hebben zich het afgelopen jaar bewezen als twee zeer kundige trainers met een eigen expertise. Daarnaast is de samenwerking binnen de staf ook nog eens uitstekend en daarom zijn we blij dat we Martijn en Nicky langer aan de club hebben weten te binden."

Cambuur stevent dit seizoen af op een terugkeer naar de Eredivisie. Maar omdat het seizoen stilligt en onduidelijk is wat er met de competities gebeurt, blijft Cambuur vooralsnog in onzekerheid over al dan niet promoveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen