Janssen: "Niveau in Mexico ligt hoger dan in de Eredivisie"

17 april 2020, 21:58

Vincent Janssen denkt nog zeker niet aan een terugkeer naar Europa. De aanvaller tekende in 2019 een vijfjarig contract bij Monterrey en heeft het daar nog altijd zeer naar zijn zin. "Ik heb het goed naar mijn zin in Mexico", vertelt hij.

Tegenover VTBL gaat hij in op zijn periode in Mexico, waar hij in zijn eerste jaar direct de landstitel pakte. "Ik heb al veel mooie ervaringen mogen meemaken de afgelopen tijd. Afgelopen december zijn we kampioen geworden van Mexico. Het was mijn eerste kampioenschap en om dat dan in Mexico te worden na vijf maanden was wel iets speciaals", aldus Janssen.

Lees ookJanssen na kampioenschap: "Zie mezelf hier nog jaren spelen"

Ook het niveau valt de spits zeker niet tegen, integendeel zelfs. "De Mexicaanse competitie is erg goed en het niveau ligt gewoon heel erg hoog. Het is beter dan de Eredivisie", vindt Janssen. "Je hebt hier heel veel internationals die uit deze regio komen van de wereld. Er zijn twee spelers die uit Europa komen, waarvan ik er een ben. (…) Het is niet altijd het voetbal wat wij uit Nederland gewend zijn. Er zijn hier heel veel fysiek sterke spelers, dus er wordt fysiek gespeeld. Het spel gaat hier sneller op en neer, maar en komen wel ruimtes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen