'Voormalig Vitessenaar Rashica voor veertig miljoen naar Leipzig'

17 april 2020, 23:22

De transfer van Milot Rashica (23) van Weder Bremen naar RB Leizpig is in kannen en kruiken. De buitenspeler staat al langer in de belangstelling van diverse clubs, maar ditmaal zou het dan toch echt tot een overgang komen. Mogelijk vangt ook Vitesse een deel van de transfersom.

Dat schrijft Weser Kurier althans. Rashica werd de laatste maanden gelinkt aan Borussia Dortmund en Napoli, maar RB Leipzig is het meest concreet gekomen. De club van Julian Nagelsmann heeft liefst veertig miljoen euro over voor de voormalig Vitessenaar, die bezig was aan zijn tweede seizoen bij Werder Bremen. Met 23 goals en elf assists in 64 optredens kende hij uitstekende cijfers in de Bundesliga.

Werder Bremen kampt momenteel met financiële moeilijkheden en verkeert bovendien in directe degradatiezorgen, waardoor de veertig miljoen voor Rashica meer dan welkom is. Vitesse, dat eerder al zeven miljoen euro kon bijschrijven voor de buitenspeler, zou ook een percentage van de transfersom ontvangen. Hoeveel dat percentage exact bedraagt, is onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen