De Bruyne weet niet of hij en zijn gezin corona hebben gehad

18 april 2020, 15:49   Bijgewerkt: 18 april 2020, 15:58

Zeker is het niet, maar Kevin De Bruyne heeft het vermoeden dat hij en zijn gezin het coronavirus hebben gehad. De Belgische middenvelder van Manchester City was enige tijd geleden ziek, en is toen niet getest op het virus. Hij vermoedt echter dat er sprake was van corona.

"In het begin van de lockdown was mijn gezin acht, negen dagen lang ziek", zegt De Bruyne in een interview met Sky Sports. "Het begon bij mijn kleinste, dan de oudste en toen mijn vrouw. Ik weet niet of we het coronavirus hadden of niet. Gelukkig zijn we er nu vanaf. De voorbije twee, drie weken gaat alles heel goed en hebben we onze routine teruggevonden. Alles is oké."

De Bruyne was zelf ook ziek, vertelt hij. "Ikzelf had een tijdje last van een beetje pijn in mijn keel, maar vergeleken met de anderen kwam ik er goed vanaf. Ik ben blij dat iedereen zich nu weer goed voelt en dat alles goed gaat." Het was voor het gezin De Bruyne een optie om tijdens de lockdown terug te keren naar België, maar dat had uiteindelijk toch niet de voorkeur. "Ik denk dat het het best was om te blijven, want uiteindelijk blijf je toch thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen