Mancini schaart Ibrahimovic in rijtje met Messi en Ronaldo

18 april 2020, 23:05

Roberto Mancini is tijdens zijn trainersloopbaan zeer onder de indruk geraakt van Zlatan Ibrahimovic. De huidige bondscoach van Italië werkte bij Internazionale succesvol samen met de Zweedse spits en is lyrisch over hem. Hij schaart hem in hetzelfde rijtje als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

"Ik geloof dat hij van hetzelfde niveau is als Messi en Ronaldo", zegt Mancini tegen Sport Mediaset. "Zlatan zal in de herinnering van mensen blijven als één van de beste aanvallers aller tijden. Overal waar hij gespeeld heeft, is hij kampioen geworden en heeft hij veel goals gemaakt. Hij doet het ook dit seizoen nog goed bij AC Milan, maar ik weet nog niet wat hij hierna gaat doen."

Mancini werkte bij Inter ook samen met Mario Balotelli, die destijds nog een talentvolle spits was. Momenteel staat de spits onder contract bij Brescia, maar een groot succes is dat nog niet. De 29-jarige aanvaller scoorde pas vijf keer in de Serie A. Toch sluit Mancini niet uit dat hij hem nog bij de selectie van Italië gaat halen. "Als hij alleen met voetbal bezig is, dan staat de deur voor hem open, zoals dat ook voor vele andere spelers het geval is. Mario heeft de kwaliteiten, maar hij moet zelf de draad oppakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen