Gisteren gemist: Neuer niet blij met werkgever Bayern München

19 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 18 april.

Oud-NAC-speler Marí hoopt op langer verblijf bij Arsenal

Als het aan Pablo Marí ligt, blijft hij langer bij Arsenal. De Braziliaanse verdediger maakte in de winterstop de overstap van Flamengo en had enige tijd nodig om fit te worden. Hij speelde pas twee duels voor de Engelse club en hoopt dat daar nog veel duels bij komen.

'Juventus-spits Higuaín wil niet terugkeren naar Italië'

Gonzalo Higuaín ziet het niet zitten om terug te keren naar Italië. Dat land is hard geraakt door het coronavirus, maar toch hoopt de leiding van de Serie A dat het seizoen nog afgemaakt wordt. Om dat te laten slagen, moeten de clubs op korte termijn weer gaan trainen. Higuaín heeft daar geen oren naar.

Petit vindt dat Mbappé bij PSG aan het 'Neymariseren' is

Emmanuel Petit volgt de ontwikkeling van Kylian Mbappé (21) met bovenmatige interesse. De voormalig middenvelder speelde zelf jarenlang in de top en weet dat zijn jonge landgenoot uitstekend bezig is bij Paris Saint-Germain. Toch moet hij oppassen dat hij zich niet laat meeslepen in slecht gedrag, zegt Petit.

Neuer baalt van Bayern München: "Zo ken ik deze club niet"

Het is inmiddels een heet hangijzer in Duitsland: de onderhandelingen van Manuel Neuer met Bayern München over een nieuw contract. De doelman is er nog niet uitgekomen met de club en beide partijen liggen volgens Duitse media ver uit elkaar. Neuer heeft zaterdag van zich afgebeten en stelt dat hij zich stoort aan wat er allemaal uitlekt.

Dolberg eerlijk over Ajax-vertrek: "Misschien was ik bang"

Kasper Dolberg begon dit seizoen als speler van Ajax, maar had snel genoeg gezien. Toen hij merkte dat hij in de pikorde van Erik ten Hag was gezakt, trok hij zijn conclusies en wilde de Deen vertrekken. Achteraf had hij misschien al eerder kunnen melden dat hij weg wilde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen